Szempilla Stylistoknak

6 TIPP: Mit tegyél, ha a műszempilla ragasztód nem akar ragadni?

A tartósság egyik alappillére, a munkánk lelke – A RAGASZTÓ? A megfelelő tartósság eléréséhez a következő ellenőrző listát neked ajánlom:

1️⃣? Állítsd be a helyiség páratartalmát és/vagy hőmérsékletét az ajánlott szintre. (minden ragasztó más és más körülmények között dolgozik megfelelően, melyről vásárlás előtt érdemes tájékozódni)

2️⃣⚡️Ellenőrizd, hogy a szempilla ragasztó friss-e. Ha nyúlós, szokatlan állagú a ragasztó, akkor érdemes kidobni és újat bontani. (A felbontott ragasztó általában 1-2 hónapig áll el.)

3️⃣? Ellenőrizd, hogy megfelelően megtisztítottad-e a természetes szempillákat: Az alapos Samponos tisztítás után készítsd elő a természetes szempillákat Pillapompa Prémium Primerrel (eltávolítja a maradék olajat).

4️⃣⚖️ Győződj meg róla, hogy megfelelő mennyiségű ragasztót vettél fel. A ragasztócsepp nem lehet sem túl nagy, sem túl kicsi.

5️⃣? Ellenőrizd, hogy a tapadási pont megfelelő nagyságú-e (legalább 2 mm-es tapadási pont ajánlott a természetes szempilla és a műszempilla között.)

6️⃣? Ügyelj arra, hogy mindig friss ragasztócseppel dolgozz (javaslom, hogy a ragasztócseppet 20 percenként cseréld.) A friss ragasztócseppet ne a ragasztó előző cseppjére cseppentsd! (a „régi” és az „új” csepp érintkezése nagyon gyorsan „zavarossá” teszi a ragasztót).

Neked ajánlott ragasztók:

Hőre és páratartalomra kevésbé érzékenyek, rendkívül erős kötést biztosítanak:

A tökéletes munka titka az odafigyelés. A Pillapompa webáruházban pedig minden olyan alapanyagot megtalálhatsz, amire a biztonságos, minőségi szempillaépítéshez szükséged lehet:

Vásárlóink mondták

Mónika Mórocz
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel?

Ennyi idővel ezelőtt: 11 hónap
#1 kép innen:Annamária V.
1
Annamária V.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Kiváló minőség Csodásak a pillák és minden termék is nagyon szuper

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
#1 kép innen:Diána B. K.
1
Diána B. K.
Vásárló
5/5

Szuper ragasztó, csak ezt használom! Jó ideje használom már ezt a ragasztót! A szalonomban jelenleg 28 fok van, a párám 50-55%. A vendègeim nem panaszkodnak, nagyon jól bevált mint télen, és nyáron is!

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
#1 kép innen:Léna D. N.
1
Léna D. N.
Vásárló
5/5

Nagyon kedves, kommunikatív csapat. Gyors kiszállítás. Segítőkészek mindig. Minőségi pilla, rendkívül könnyű vele dolgozni. Nagyon könnyű vele dolgozni. A vendégek is szeretik. Minőségben csillagos 5ös.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Vanda
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Én nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és a szállítással is 😊 A webshopban mindig hamar megtalálok mindent amire szükségem van

Ennyi idővel ezelőtt: 4 hónap
Edina T.
Vásárló
5/5

Gyors, könnyű munkát biztosít. Jó vele dolgozni, mert könnyen és gyorsan építhető vele 5-6D szett is.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év