Termékcsere

Amennyiben sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen, és hivatkozz a rendelési számodra. Kérünk, hogy a könnyebb ügyintézés érdekében küldj nekünk fotót a termékről, amit kaptál, hogy mi is lássuk a probléma mibenlétét.

Garancia

Hivatalosan minden vásárlónak jogában áll a rendelés teljesítésétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól, amennyiben nem teljesen elégedett a termékkel. Azonban a Pillapompa webáruház meghosszabbította ezt, tehát 30 napos csere vagy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a termékeinkre.

Fontos: termékcseréhez vagy visszafizetéshez mindenképp vissza kell küldened a terméket.

Visszaküldési módja

  • 1. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az [email protected] e-mail címen, és kérünk, hogy írd meg a rendelési számodat, hogy megtaláljuk a rendszerben a vásárlásodat.
  • 2. Postázd el egy héten belül a terméket a következő címre: Pillapompa Kft. (4025 Debrecen, Miklós utca 22.). A visszaszállítás költségeit a Pillapompa Kft. nem tudja átvállalni, ez a vásárlót terheli a törvényben megszabottak alapján.
  • 3. Ha visszaérkezett raktárunkba a termék, 5-10 munkanapba beletelhet, amíg a visszatérített összeg megjelenik a bankszámládon.