Szempilla Stylistoknak

Hogyan készítsd el a szempilla liftinget 9 lépésben?

Most még hatékonyabb lehetsz a Pillapompa ÚJ termékeivel?

Fontos! Az alábbi leírás nem helyettesíti a szempilla lifting tanfolyam elvégzését, csupán egy iránymutatásként szolgál. Ameddig nem végeztél képzést, addig semmiképp ne kísérletezz, mert könnyedén károkat okozhatsz a szempillákban.

1.

Mint ahogy a műszempilla építésnél is elengedhetetlen, a lifting kezelésnél is a pillák előkészítésével kezdünk. (alapos samponozás, öblítés, szárítás, alátét felhelyezése)

2.

Helyezd fel a szilikon padot a szemhéjra.
TIPP: ellenőrizd a pad távolságát a szempillák tövétől. Ha bőrt látsz a pad és a szempillák töve között, akkor az nem helyes: a rés túl nagy és nem a megfelelő végeredményt fogod elérni

3.

Fésüld fel a szempillákat a padra és rögzítsd a gyors kötésű, erős tapadással bíró Pillapompa lifting ragasztóval.
TIPP: A szempillákat megfelelően kell szétválasztani a szilikon padon! Nem szabad, hogy kuszán álljanak, hogy keresztezzék egymást és nem szabad összetapasztani őket. Hiszen ahogyan a szilikonon helyezkednek el, úgy fognak kinézni a kezelés után is

4.

Egyenletesen oszlasd el a Pillapompa göndörítő krémet a pillákon, majd a szükséges hatóidő letelte után (5-8perc) alaposan töröld le. Fontos, hogy a tanult módon: SOHA NE a pilla teljes hosszára vidd fel a krémet!

5.

Tegyél ugyan így a Fixáló krémmel is

6.

Ha letörölted a Fixálót is, jöhet a tartós szempillafesték.

7.

Végül a Pillapompa Cleanser tisztító folyadékkal szabadítsd meg a pillákat a ragasztótól és a festékmaradványoktól

8.

Vedd le a szemhéjról a szilikon padot, utolsó előtti lépés: szilikon fésűvel oszlasd el a pillákon a Pillapompa Nutrition hidratáló szérumot. (Ezt fenthagyhatod a pillákon, nem szükséges letörölni.)

9.

Ne felejts el néhány kreatív fotót lőni! 🙂

Ajánlott termékek: