Szempilla Stylistoknak

6+1 tipp: Mit tehetsz, hogy a műszempilla ragasztód jól működjön

Ha a tartós műszempilláról van szó, a páratartalom és a hőmérséklet jelentősebb szerepet játszik, mint azt a legtöbb szempilla stylist gondolná. ?

Egy korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy: >Mi az ideális hőmérséklet és páratartalom a műszempilla ragasztó használatakor?

Most pedig bemutatjuk neked, hogyan tudod leghatékonyabban szabályozni a szalonodban ezeket a körülményeket ⬇️

Magas a páratartalom a szalonodban?
3 módszer a csökkentésére:

Cél, hogy a szempilla helyiség páratartalmát a lehető legközelebb hozd az ideális 45-60%-hoz

  1. TOP TIPP: Használj szobai párátlanítót/páramentesítő gépet:
    A párátlanítók ugyanúgy működnek, mint a légkondicionálók. Egy ventilátor elszívhatja a felesleges nedvességet a levegőből, és visszaállíthatja a helyiség ideális relatív páratartalmát. Ez messze a leghatékonyabb módja a helyiség páratartalmának csökkentésére.✅
  2. Használj nedvességelnyelő tasakot/dobozt: Ha nem vagy abban a helyzetben, hogy párátlanítóba fektess be, szerezz be több nedvességelnyelőt (olyanokat, amelyek a szekrényben használhatóak), és helyezd őket a munkaterületed közelébe. Ez határozottan segít a magas páratartalom alacsony költséggel történő szabályozásában.✅
  3. Szellőztess gyakran: A saját lélegzetünk is növeli a szoba páratartalmát, sokat tehetsz a páratartalom csökkentéséért, ha minden vendég után kiszellőzteted a helyiséget.✅

Alacsony a pára a szalonodban? Így növeld:

Volt már olyan napod, amikor szempilla építés közben egyszerűen nem akartak tapadni a pillák? Ezt nagy valószínűséggel az alacsony páratartalom okozza.

A túl alacsony pára mindent lelassít. Ha a helyiség páratartalma alacsonyabb, mint az ideális szint (kevesebb mint 45%), akkor a ragasztóban lévő cianoakrilátnak nem lesz elegendő vízgőz ahhoz, hogy időben meg tudjon kötni. Emiatt a ragasztó „nedves” marad, csúszni fog a pillán és nehezen köt meg.❎

  1. TOP TIPP: Használj párásító készüléket: ez a legjobb módja annak, hogy a szempilla szalon páratartalmát 45-60%-ra emeld. ? Erősen ajánlott befektetni egybe, mivel sok bosszúságot levesz a válladról. (Egy nagyobb teljesítményű gép ára 50.000-200.000 Ft között mozog.)
  2. Használj diffúzort: (=párásító készülék “kicsiben”) Előnye, hogy jóval alacsonyabb áron kapható, mint egy párásító készülék. Hátránya viszont, hogy csak minimálisan képes növelni a helyiség páratartalmát. Célszerű a kozmetikai kezelőágy közelében elhelyezni.
  3. Növényt a szalonba! ? A szobanövények nem csak a levegőt tisztítják, hanem a páratartalmat is képesek növelni. Emellett kellemes hangulatot is kölcsönöznek a szalonnak.

+1 módszer, ami mindig kisegít a bajból:

Használj Superbondert!

✅ A pillaépítés megkezdése előtt applikátor pálca segítségével egy kis mennyiséget oszlass el a szempillacsíkon.

✅ Mikor érdemes használni?
– Amikor a külső tényezők (hőmérséklet, páratartalom) hatására a ragasztód kötése lelassul.
– Amikor volume szett építése közben abba a problémába ütközöl, hogy összecsukódnak a lashfanok.

✅ Tipp: Ajánlott a szempillacsíkon csak max. 2 cm hosszú részre felvinni a folyadékot, majd 30-40 perc elteltével újrakenni.

A tökéletes munka titka az odafigyelés. A Pillapompa webáruházban pedig minden olyan alapanyagot megtalálhatsz, amire a biztonságos, minőségi szempillaépítéshez szükséged lehet:

Vásárlóink mondták

#1 kép innen:Regina Sz.
1
Regina Sz.
Vásárló
5/5

Szuper Eddigi legjobb ragasztóm nyáron a 32 fokban is tökéletesen működött!

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Krisztina I.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Szuper ragi 😍

Ennyi idővel ezelőtt: 4 nap
Csilla
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Nagyon szuper a termék, jól lehet vele dolgozni, kötési idejével is meg vagyok elégedve. Hiába próbáltam más ragasztót, visszatértem erre, mert ez télen-nyáron megállja a helyét. 5⭐️

Ennyi idővel ezelőtt: 10 hónap
Noémi B.
Vásárló
5/5

Nagyon elégedett vagyok a termékkel, a vendégeim is.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Dominika Cs.
Vásárló
5/5

A szállítási idő gyors. Könnyel leválasztható a ragasztó csíkról, szép íve van. Könnyen felhelyezhető a pillákra.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
P. Gabriella
Vásárló
5/5

Jó minősègű A ragasztócsíkot imádom fanoláskor!

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év