Szempilla Stylistoknak

Minden az M ívű műszempilla használatáról

Az M ívű pillák az utóbbi időben tarolnak! A közösségi médián valószínűleg Te is rengeteg fotót láttál már róla.. Ez az új és egyedi ív már sok nő szívét meghódította, és biztos vagyok benne, hogy nem tart sokáig, míg a tiédet is megragadja!

Az utóbbi időben sokat dolgozom az M ívvel és őszintén vallom, hogy nem csak én lettem szerelmes, hanem a vendégeim is. Egyedülálló hajlítással rendelkezik és nem összekeverendő a szempillaipar többi ívével, mint például az L vagy L+.

Hogyan néz ki?

Ennek az M ívű pillának az izgalmas aspektusa a hosszan tartó talpa, ami egyenes, de nem túl hosszan.. és látványos ívben fejeződik be, az átmenetnél nincs erős törés. Ellentétben az olyan szempillákkal, mint az L vagy L +, az M szép sima átmenettel ível fölfelé. Drámai, de nem túl hajlított hajlítása miatt gyönyörű lifting hatást kelt.

Ha ez nem lenne elég, még hosszabb tartósságot biztosít, a természetes szempillával való nagyobb tapadási felületének köszönhetően.

Milyen szemformához passzol?

Az egyik oka annak, hogy ez az ív olyan népszerű, a sokoldalúsága, ami szinte minden szemformához passzol. Emellett minden effektushoz használható, beleértve a baba-, macska- és mókusszemeket is.

Az M ív gyönyörű lifting hatást kelt a mélyen ülő szemeknél, a kis szemeknél vagy akár az ázsiai szemeknél is. Üdévé teszi a lógó szemhéjjakkal rendelkező szemeket.

A nagyszerű hír tehát az, hogy ezt a különleges ívet használhatod, ha a vendéged hangsúlyosabb, nyitott szemre vágyik, vagy elrejthetné a tökéletlenségeit.

Nagy, kerek szemformához pedig bátran készítsd el cicás stylinggal, és rövidebb, 10-11mm-es maximális hosszúsággal.

Hogyan kell használni?

Van néhány dolog, amit figyelembe kell venni, ha tökéletes, hibátlan eredményt szeretnél elérni. De akár hiszed, akár nem, az M ívet nagyon könnyű fanolni! (Természetesen ez a pilla minőségén és a ragasztócsík ragadósságán is múlik).

Íme a legjobb tippjeim e népszerű ív használatához:

1. Leginkább volume szettekhez

Az M ív a sűrűbb, volume szettekhez passzol. Így 1D technikához nem ajánljuk. 2D technikához már igen, és az ennél dúsabb szettekhez is tökéletes választás. Azoknak a kezdő stylistoknak pedig, akik még nem sajátították el a volume szempillaépítés technikáját: M ívű PRO MADE pillánkat ajánljuk.

2. Keverhető más ívekkel

Az M ív nagyon jól párosítható más ívekkel, például a B, C és CC ívekkel. Ha ezen ívek egyikét helyezed a belső szemzugba, lágyabb, finomabb megjelenést érhetsz el. Ha azonnal látványos hatást szeretnél elérni, bátran megépítheted vele a teljes szettet, beleértve a belső szemzugot is.

3. Figyelj a pozicionálásra!

A választott volume technikával ugyanúgy kell fanolnod az M pillákat, mint más íveket.
Viszont! Ha nem szeretnéd, hogy rendetlennek, kuszának tűnjön a szetted, akkor az irányra fokozottan figyelned kell, amikor az M ívű fant a természetes szempillákra helyezed! A fanok mindig azonos irányba nézzenek és egymással párhuzamosan álljanak.
A sötét és dús megjelenés érdekében keskeny=narrow fanokat érdemes használni.

Vigyázat!

Te és vendégeid gyorsan függővé válhattok ettől a csodálatos ívtől. Biztos vagyok benne, hogy ha kipróbálod, ugyanolyan megszállottja leszel, mint én, mert rájössz sokszínűségére, és arra, hogy mennyire könnyű is vele dolgozni.

A tökéletes munka titka az odafigyelés. A Pillapompa webáruházban pedig minden olyan alapanyagot megtalálhatsz, amire a biztonságos, minőségi szempillaépítéshez szükséged lehet:

Vásárlóink mondták

Réka Kovács
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Tökéletes

Ennyi idővel ezelőtt: 2 hónap
Dominika O.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Megfelelő

Ennyi idővel ezelőtt: 4 hónap
Anett Gy.
Vásárló
5/5

Nagyon szeretek vele dolgozni. Könnyű fanolni.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
M. Tímea
Vásárló
5/5

Szuper ragasztó Az itteni sok jó vélemény miatt vettem meg, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó ragasztó, szuper vele dolgozni!

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Zsanett K.
Vásárló
5/5

Tökéletes Imádom ezeket a pillákat sokkal gyorsabb a munka és gyönyörű szetteket lehet vele építeni ❤️❤️

Ennyi idővel ezelőtt: 3 év
Nóra T.
Vásárló
5/5

Eddigi legjobb ragasztó! Nagyon szeretem, gyorsabban haladok vele! Legközelebb is ilyet rendelek! Köszönöm szépen!

Ennyi idővel ezelőtt: 3 év