Szempilla Stylistoknak

Pre made pilla tények és tévhitek

Sok szempilla stylist ellenzi az előre elkészített fanok használatát, mivel rengeteget gyakoroltak és tíz,- vagy százezreket költöttek arra, hogy tökéletesítsék a volume fanok elkészítését. Azonban fontos tisztáznunk azt, hogy a pre made műszempillákat nem ezért hozták létre, hogy felvegyék a versenyt a saját készítésű fanokkal, csupán azért, hogy több lehetőséget biztosítsanak a szempilla stylistoknak. Erre az iparágunk rohamos fejlődése miatt van szükség.

Mi a különbség a hand made és a pre made fanok között?

A hand made, vagyis saját készítésű lashfanokat a szempilla stylist egyesével alakítja ki csipeszével, a műszempilla építés és töltés közben, a tanult volume technika segítségével. Ezeknek a kézzel készített lash fanoknak a tökéletes elkészítéséhez és applikálásához meg kell találni a legjobb módszert, majd sok-sok gyakorlással és türelemmel tökéletesíteni a technikát.

Ezzel szemben a pre made pillák már applikálásra készen kerülnek a szempilla stylisthoz. A gyártó részben gépi és részben emberi segítséggel állítja elő, a fanok alapját pedig kis mennyiségű ragasztóval vagy pedig hővel köti össze. A kész lash fanokat pillacsíkokra helyezik, amelyről a szempilla stylist egy mozdulattal könnyedén leemelheti, majd a klasszikus építési technikát alkalmazva applikálhatja a vendég szempillájára.

Kezdő vagy?

Azoknak a szempilla stylistoknak kimondottan nagy segítséget nyújt a pre made pilla, akik még nem elég gyakorlottak a volume fanok kézzel történő kialakításában, vagy még nem vettek részt volume tanfolyamon. Ezek az előre elkészített fanok kiválóan alkalmasak a klasszikus technika és a kézzel történő fanolás közötti szakadék áthidalására.

Ez ám a gyorsaság!

A pre made pillák legnagyobb előnye, hogy rengeteg idő takarítható meg velük, mivel ezeket fanokat az is fel tudja applikálni, aki még nem végzett volume tanfolyamot. Hogy lehet ez? Csupán a klasszikus 1D műszempilla applikálásához használt technikát kell alkalmazni. Ennek köszönhetően egy teljes volume szett elkészítése pre made szempillákból ugyanannyi időt vesz igénybe, mint egy klasszikus 1D szett elkészítése. A Pillapompa pre made műszempillákat azért hoztuk el nektek, hogy lerövidítsék mind a vendég, mind a stylist számára szükséges időt.

Hogyan használd?
+Bemutató videó

Helyes mozdulat: Az előre elkészített fanokat hajlított csipesz segítségével kell felvenni a pillacsíkról. A legjobb módszer az, ha a lashfant a közepénél vagy a felső kétharmadánál fogva ragadod meg, ezt követően pedig felfelé irányuló mozdulatokkal emeld le a ragasztócsíkról.

@pillapompa

𝑷𝒓𝒆𝒎𝒂𝒅𝒆 𝒑𝒊𝒍𝒍𝒂́𝒌 𝒃𝒆𝒗𝒆𝒕𝒆́𝒔𝒆𝒏🖤 #lashes #eyelashextensions #lashtutorial #muszempilla #szempilla #promadefans #premadefans

♬ eredeti hang – Pillapompa Műszempilla

A tökéletes munka titka az odafigyelés. A Pillapompa webáruházban pedig minden olyan alapanyagot megtalálhatsz, amire a biztonságos, minőségi szempillaépítéshez szükséged lehet:

Vásárlóink mondták

#1 kép innen:Peles Szilvia
1
Peles Szilvia
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Legjobb ragi ? nagyon tartós 🙂

Ennyi idővel ezelőtt: 1 év
Bernadett Szántóné Ruff
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

A rendeléseimet mindig a jelzett időpontban megkapom, a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. A premade W pillát rendeltem, nekem egy kicsit nehéz levenni a ragasztó csíkról, mint a másik fanokat.

Ennyi idővel ezelőtt: 10 hónap
Viktória
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Kezdő pillas vagyok először rendeltem előre fanolt pillat. Könnyű volt vele dolgozni a színe az gyönyörű fekete. Újra fogom rendelni az biztos ☺️

Ennyi idővel ezelőtt: 11 hónap
Berta K.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Szuper!

Ennyi idővel ezelőtt: 1 év
Martina Burai
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Kedvenc termékem , könnyű vele dolgozni.

Ennyi idővel ezelőtt: 7 hónap
Szilvia A.
Vásárló
5/5

P Szuper , Nagyon elégedett vagyok Egyetlen kisebb hátrány picit többet kell használni Belőle mint a többiből De meg így is tökéletes

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év