Szempilla Stylistoknak

TIPPEK a gyorsabb műszempilla építéshez

Neked mennyi időbe telik a műszempilla elkészítése? 2, 3, 4 óra? Elégedett vagy ezzel a számmal? Ha nem, akkor blogunkban hasznos tippeket találsz, hogyan növelheted a munkád sebességét.

Kényelmes testtartás=gyorsabb munka

Kényelmetlen a széked?
Görnyedned kell, rossz a testtartásod?
Túl alacsonyan, vagy túl magasan fekszik a vendég?

Ha bármi kényelmetlen számodra szempilla építés közben, akkor a fájdalom elvonja a figyelmed és megakadályozza, hogy arra összpontosíts amire kellene. Ha ezek az apró kellemetlenségek nincsenek az utadban, komfortosabban érezheted magad és ez természetesen növeli a sebességed is.

  • Tipp: szerezz be munkádhoz egy kényelmes, hidraulikus kozmetikai széket, hogy minden vendégednél tökéletesen be tudd állítani a szék magasságát.

  • Helyes ülési pozíció: ha a talpad alátámasztása mellett a térded és a csípőd kb. 90 fokos szögben van. Az ülőfelülete a székednek akkora legyen, hogy a széken hátra csúszva ne vágja az ülés a térdhajlatodat, mert ez keringési zavarokat, zsibbadást okozhat.

Elég jól látsz?

Az erős megvilágítás elengedhetetlen. A halvány, gyenge fény ellehetetlenít attól, hogy jól lásd az apró, vékonyka szempillákat. Így nem tudsz precíz munkát kiadni a kezeidből és hosszútávon károsíthatja a látásodatis. Ha már egy ideje ezzel a gonddal küzdessz: akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy professzionális LED lámpát a műszempilla építéshez.

  • Tipp nehezen látható, szőke pillákhoz: Használj japán lélegző ragasztószalagot, amely extra fehér hátteret biztosít, így a legszőkébb pillák is jól láthatóak.

Elég gyors a ragasztód?

A legtöbb szempilla stylist 0.5 – 1másodperc kötési idejű ragasztót használ. Azonban a ragasztó száradási ideje nagyban függ a szalonod a páratartalmától is! Ha alacsony a páratartalom, akkor a ragasztó nem köt meg elég gyorsan és értékes időt veszíthetsz a száradásra várva.

Legyen vendégkartonod!

A vendéged megérkezett töltésre. Te pedig azon agyalsz, hogy milyen stylingot, milyen hosszúságú, vastagságú pillát építettél neki legutóbb?

Ismerős szituáció? Ezek mind elvesztegetett percek az építési idődből..

Ilyenkor jól jön, ha van jegyzeted, vagy vendégkartonod. Érdemes minden vendégedről vezetni ilyet és pontosan felírni a műszempilla szettje paramétereit. Így az érkezése előtt csak elő kell kapnod a jegyzeted és elő is tudsz készülni a szükséges eszközökkel. Ezzel akár 10-15percet is megtakaríthatsz!

Légy kitartó

Aki azt mondja, hogy a gyakorlat teszi a mestert, annak igaza van! Előfordulhat, hogy az itt megosztott technikák és tippek nem eredményeznek azonnali javulást. Valószínűleg idő és sok ismétlés fog kelleni ahhoz, hogy a technikák rutinná váljanak.

Hallottál már a 21 napos szabályról? Ez a szabály kimondja, hogy 21 napra van szükség ahhoz, hogy bármilyen viselkedést szokássá, rutinossá tegyünk. Az igazság az, hogy néha azonban hónapokra van szükség. Tehát ne érezd magad rosszul, ha három hét múlva sem vagy tökéletes.. Adj magadnak időt, fejleszd magad folyamatosan és türelmesen, kitartóan indulj el a gyorsabb szettekhez vezető úton!

+1 tipp: Használj előre fanolt premade vagy promade pillát a gyorsabb munkáért

A tökéletes munka titka az odafigyelés. A Pillapompa webáruházban pedig minden olyan alapanyagot megtalálhatsz, amire a biztonságos, minőségi szempillaépítéshez szükséged lehet:

Vásárlóink mondták

#1 kép innen:Szabó Andrea
1
Szabó Andrea
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

❤️

Ennyi idővel ezelőtt: 1 év
#1 kép innen:P. Szilvia
1
P. Szilvia
Vásárló
5/5

Imádom ? Imádom a termékeidet ?
A legjobb márka amivel eddig dolgoztam! 🙂

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
#1 kép innen:Vivien K.
1
Vivien K.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Imádom ?
Nem esnek szét, rengetek időt tudok vele spórolni amit én is és a vendégeim is szeretünk ?

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
#1 kép innen:Panka P.
1
Panka P.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

10/10 nagyon szeretem! A pillapompa pillájához hasonlóval még nem dolgoztam , egyből szerelem lett. Gyönyörű mélyfekete ami drámai hatást kelt,az ívek mesék. A pilla jól fanolható nem esil szét. Nem bántam meg,hogy váltottam rá!?

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Anna Luca F.
Vásárló
5/5

Tetszik a pilla minősége, kellemes, puha. A szállítás is nagyon gyorsan végbe ment, hisz 1 nap alatt már nálam volt. Szuper kis termék! ?? Szuper, puha ?

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Marietta Zsirosné Turi
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Szuper ragasztó 😍
Csak ajánlani tudom!
Gyors vele a munka és csoda szép a végeredmény összetapadások nélkül
Köszönöm Pillapompa!🥰💕

Ennyi idővel ezelőtt: 2 hónap