Rólam

Vancsik Fruzsina

kozmetikus, szempilla stylist, oktató és a Pillapompa® brand tulajdonosa

év tapasztalat
0 +
elkészített pilla
0 +
képzett tanuló
0 +

Debrecen belvárosában dolgozom. Szeretem az igényes, természetes, könnyed, de mégis dús szempillaszetteket, melyek megkönnyítik a viselőjük mindennapjait. Boldoggá tesz, ha elégedett nőt varázsolhatok belőled és megújult tekinteteddel rengeteg pozitív elismerésben van részed. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal elégszem meg, ezért hoztam létre hosszas tesztelést és kutatómunkát követően a saját márkás termékeimet és webáruházamat. Debrecenben 1-8D műszempilla építés, szempilla lifting és különböző oktatások találhatóak meg a szolgáltatásaim palettáján.

Szolgáltatásaim

Szempilla lifting

 • Legtermészetesebb hatás
 • Hosszabbnak tűnő szempillák
 • Íveltebb szempillák
 • Kezelés időtartama: 1 óra

Azoknak ajánlott, akik természetes, de mégis látványos hatást szeretnének elérni. Ennél az eljárásnál műszempillák használata nélkül tartósan begöndörítjük és befestjük a valódi pillákat, amik ezáltal hosszabbnak tűnnek. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek és spirálozhatóak is. Hatása 4-6 hétig tart.

Árlista

2D műszempilla

 • 2x dúsabb hatás
 • Hosszabb szempillák
 • Íveltebb szempillák
 • Új szett: 1.5 óra
 • Töltés: 1 óra

2D műszempillánál minden egyes saját pillára 2 szál műszempilla kerül felhelyezésre, így már nem csak hosszabb, hanem dúsabb hatást is elérünk. Természetes, mégis látványos, tökéletes mindennapi viseletre.

Árlista

3-4D műszempilla

 • 3/4-szer dúsabb hatás
 • Hosszabb, íveltebb szempillák
 • Látványos hatás
 • Kezelés időtartama: 1 óra

A volume szó dúsítást jelent. 3-4D műszempilla szett esetében 3 vagy 4 szál műszempilla kerül fel egy-egy szál saját pillára. A volume szettek extra vékony műpillákból készülnek, amelyek semennyire sem terhelik a saját szempillákat. Azoknak ajánlott, akiknek ritka a saját szempilla állománya, vagy akik szeretik a látványosabb sminkelt hatást.

Árlista

5-6D műszempilla

 • 5/6-szor dúsabb hatás
 • Hosszabb, íveltebb szempillák
 • Látványos, sminkelt hatás
 • Új szett: 1.5 óra
 • Töltés: 1 óra

5-6D műszempilla szett esetében 5 vagy 6 szál műszempilla kerül fel egy-egy szál saját pillára. A volume szettek extra vékony műpillákból készülnek, amelyek semennyire sem terhelik a saját szempillákat. Azoknak ajánlott, akiknek ritka a saját szempilla állománya, vagy akik szeretik a látványos sminkelt hatást. A felhelyezett műszempillák száma ezeknél a szetteknél több ezer szál.

Árlista

7-8D műszempilla

 • 7/8-szor dúsabb hatás
 • Hosszabb, íveltebb szempillák
 • Látványos, sminkelt hatás
 • Új szett: 1.5 óra
 • Töltés: 1 óra

7-8D műszempilla szett esetében 7 vagy 8 szál műszempilla kerül fel egy-egy szál saját pillára. A volume szettek extra vékony műpillákból készülnek, amelyek semennyire sem terhelik a saját szempillákat. Azoknak ajánlott, akiknek ritka a saját szempilla állománya, vagy akik szeretik a látványos sminkelt hatást. A felhelyezett műszempillák száma ezeknél a szetteknél több ezer szál.

Árlista

Henna szemöldök

 • Sötétebb szemöldök
 • Dúsabb, púderes hatás
 • Erősebb kontúr

A henna festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, mégis tartósabb hatást érhetünk el velük, mint a hagyományos festékekkel. A szemöldök nem csupán hangsúlyosabb lesz, hanem a hiányos szemöldök hibákat is korrigálhatjuk vele. A henna festékek kíméletesek a bőrünkhöz, mert nem tartalmaznak ammóniát, illetve alkalmazásához nincs szükség hidrogén- peroxidra.

Árlista

Árlista

Szempilla lifting

Szempilla festéssel: 12.000 Ft

2D műszempilla

Új szett: 16.000 Ft
Töltés: 14.000 Ft

3-4D műszempilla

Új szett: 18.000 Ft
Töltés: 16.000 Ft

5-6D műszempilla

Új szett: 21.000 Ft
Töltés: 18.000 Ft

7-8D műszempilla

Új szett: 23.000 Ft
Töltés: 20.000 Ft

Henna szemöldök festés+szedés

4.000 Ft

Műszempilla leoldása

4.000 Ft

Hol találod a szalont?

Időpont

A szolgáltatások igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Időpontot foglalni kizárólag üzenetben tudsz a Pillapompa Facebook vagy Instagram oldalán, ugyanis munka közben figyelmem a vendégeimet illeti, így a telefont nem tudom felvenni.​

Vendégvélemények

Gyakori kérdések

Mi az a műszempilla töltés?

A műszempillák töltésére azért van szükség, mert a szempillák természetes életciklusa három fő szakaszból áll: növekedés, átmenet és pihenés. A pihenő szakasz végén a szempilla szál kihullik, és helyébe új “babapilla” lép. Mivel a műszempilla szál a természetes pillára van ragasztva, így együtt hullanak ki, emiatt szükséges 3-4 hetente a műszempilla töltése. Az ezidő közben kinőtt új pillákra újra műszempillákat applikál a szakember, ennek köszönhetően lesz ismét dús a műszempilla szett. Tehát töltés során a hiányzó szálakat pótoljuk, valamint a lenőtt műszálakat eltávolítjuk és helyükre új műszempillát applikálunk fel.

Milyen időközönként érdemes tölteni a műszempillát?

3-4 hetente van szükség töltésre, az időpont megválasztása attól is függ, hogy kinek milyen gyorsan nő a természetes szempillája és mennyire tud vigyázni a műszempilla szettre.

A műszempilla építést követő 30 napon belül van lehetőség töltésre. 30 napon túl új szett ár érvényes, a pillák nagymértékű lenövése miatt.

A töltés feltétele, hogy a felépített műszempilla szett legalább 30%-a fent maradjon, ellenkező esetben új szett ára van érvényben, az eltelt napok számától függetlenül.

Mire figyeljek oda a műszempilla építés előtt?

Műszempilla építés előtti 48 órában: Tilos a tartós szempillafestés. Valamint lehetőleg ne használj szempilla növesztő szérumot, vízálló szemsminket, olajos sminktermékeket és krémeket a szemed körül.

Minden esetben szemsmink nélkül érkezz a pillásodhoz! Smink letisztítása a szempillákról és a szemkörnyékről minden műszempilla építés és töltés előtt kötelező! Ha sminkben érkezel, akkor a szolgáltatás idejéből lesz elvéve a sminkeltávolítás ideje, tehát kevesebb műszempillát tudok applikálni.

Mire figyeljek oda az utóápolásnál?

Az első 48 órában ne érje víz és gőz a friss pilláidat és ne szolizz.

Egyáltalán ne használj: szempillaspirált, tust, olaj tartalmú krémeket, olajos lemosókat a szemeden, mivel ezek a műszempillák gyorsabb lehullásához vezetnek.

Ne dörzsöld a szemed, és ne piszkáld, ne tépkedd a pilláidat.

Igyekezz ne arccal lefelé, a párnába bújva aludni.

Fésüld át minden nap akár többször is a pilláidat a tőlem kapott szempilla kefével.

Tisztítsd rendszeresen a műszempilláidat! Minden nap mosd meg vízzel, illetve legalább heti kétszer szempillasamponnal!

Csakis a szempilla samponnal távolítható el maradéktalanul a smink, a por, a szennyeződések és egyéb anyagok, amelyek napközben lerakódnak a műszempillákra. Ezek a szennyeződések akár szemgyulladást is okozhatnak, ezért fontos az alapos szempillatisztítás.

A szempilla sampont nálam is be tudod szerezni, segítek a használatában.

A műszempilla károsítja a szempilláimat?

A szempillák természetes életciklusa három fő szakaszból áll: növekedés, átmenet és pihenés. A pihenő szakasz végén a szempilla szál kihullik, és helyébe új “babapilla” lép. Mivel a műszempilla szál a természetes pillára van ragasztva, így együtt hullanak ki, emiatt szükséges 3-4 hetente a műszempilla töltése. Az ezidő közben kinőtt új pillákra újra műszempillákat applikál a szakember, ennek köszönhetően lesz ismét dús a műszempilla szett.

Tehát a műszempilla az oka a természetes szempillák hullásának?
-Nem, napi 3–5 szál természetes szempilla elvesztése normális. Teljes szempilla állományunk pedig átlagosan 90-120 naponta cserélődik ki.

Fontos tudni, hogy a fent leírtak abban az esetben érvényesek, amennyiben megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakember készíti a műszempilla szetted! Egy jó szakember minden esetben a saját szempillád adottságaihoz mérten választja ki a megfelelő hosszúságú és vastagságú műszempillákat számodra. Ha károsodást tapasztalsz a szempilla állományodban, vagy szúró, kényelmetlen érzést kelt a műszempilla viselése, az a szakszerűtlen műszempilla építés következménye is lehet. Ez esetben haladéktalanul keresd fel a szakembert, hogy speciális oldószerrel távolítsa el a felhelyezett műszempillákat.

Mindamellett, hogy a megfelelő szakemberhez fordulsz, pár dolgra neked is érdemes odafigyelned műszempilla viselés alatt: Ne dörzsöld, húzogasd, morzsolgasd a szempilláidat. Ez természetes pilláid károsodását okozhatja, illetve a műszempillák lehullását.

Mire figyeljek a szempilla liftin kezelés után?

Kezelés után 48 óráig ne érje a pillákat: víz, smink és szempillaspirál, valamint a szauna, és párás helyek is kerülendők. Ez idő letelte után a liftingezett pillák akár festhetőek és spirálozhatóak is, valamint a szauna és az úszás sem tesz kárt bennük.

A Szempilla Liftingre szemsmink nélkül kell érkezni, hiszen a szemen maradt sminkmaradványok nagyban befolyásolják a kezelés hatékonyságát.

Hogyan lesz tartós a henna?

A kezelés utáni első 48 órában ne érje víz és gőz szemöldököt.

Kerüld az erős sminklemosókat, hámlasztókat és olajbázisú készítményeket, mert ezek fakíthatják a henna színét.

Kerüld a sampon és a hajbalzsam szemöldökre jutását.

Kerüld az erős hőhatást/gőzölést, az úszást és a szaunázást.

Az érintett területet ne dörzsöld és ne nyomkodd.

Hosszabb napozás vagy sűrű szoláriumozás a henna idő előtti fakulását okozhatja.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Időpontot foglalni üzenet formájában ajánlott a Pillapompa Facebook vagy Instagram oldalán keresztül, ugyanis munka közben figyelmem a vendégeimet illeti, így a telefont nem tudom felvenni.

Az időpontot érdemes hetekkel előre lefoglalni. Ha nem gondoskodsz előre a töltésed időpontjáról, akkor hamarabbi időpontot csak lemondás esetén tudok biztosítani.

Általában műszempilla építés/töltés után közvetlenül megbeszéljük a következő töltés időpontját is.

Hogyan módosíthatom az időpontom?

Betegen ne jelenj meg, amennyiben köhögsz, lázas vagy, betegnek érzed magad, szólj időben, hogy módosítsuk időpontot.

Módosítás illetve lemondás minimum 2 nappal az időpont esedékessége előtt lehetséges. Amennyiben 48 órán belüli lemondás többszöri alkalommal is előfordul, vagy szó nélkül nem jössz el az időpontra, nem áll módomban további időpontokat biztosítani.

Ha az időpontodat 24 órán belül mondod le, vagy nem jelensz meg, akkor a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül.

Késés kezelése

Kérlek minden alkalommal pontosan a megbeszélt időpontban érkezz. Mivel célom a minőségi munka végzése, ezért 15 percet meghaladó késés esetén megtagadhatom a szolgáltatást, tiszteletben tartva ezzel a pontosan érkezők idejét.

Vihetek magammal kísérőt?

Kérlek, hogy a megbeszélt időpontra egyedül érkezz. Kísérőnek nem tudok helyet biztosítani a szolgáltatás ideje alatt.

Milyen esetben nem vehetem igénybe a szolgáltatásokat?

-Allergia a műszempilla ragasztóra,
-Betegség (akár a nátha is)
-Szemkörnyék betegségei (pl. árpa, kötőhártyagyulladás)
-Epilepszia, klausztrofóbia
-Ha az elmúlt 6 hétben vettél részt szemhéjtetováláson, plasztikán.